Vind GSOP Live pakke til USD 3000

du kan være med til at vinde en af de i alt 10 GSOP Live poker pakker til en samlet værdi af astronomiske $30.000 hos Betsafe Poker.

Du har helt sikkert gået og leget med tanken om at kombinere, en lækker rejse til udlandet med en stor live pokerturnering. Det kunne enten være en tur til sydens sol, eller det kunne være en tur til det østlige af Europa.

Uanset hvor du kunne tænke dig at komme hen og spille, så er det kun et spørgsmål om at finde den turnering der kunne passe dig bedst. Det har selvfølgelig også noget at sige, hvad sådan en tur den vil komme til at koste.

Det er nemlig ikke altid helt billigt, både at komme ud og rejse og samtidig spille med i en stor live pokerturnering. Det kan sagtens komme til at rende op i et større beløb, og netop derfor er der mange der opgiver drømmen igen.

Vind rejsen hos Betsafe

Alternativt kan du oprette en gratis pokerkonto hos Betsafe Poker, hvor du er så heldig at du har muligheden for at vinde, din drømme rejse ganske gratis.

Betsafe Poker tilbyder alle deres kunder, at kvalificere sig til 2 store online finaler. Hvor der kan vindes i alt 10 GSOP live poker pakker, til en samlet værdi af hele $30.000. Hver af GSOP pakkerne der har en værdi af $3.000 indeholder en komplet pakke, hvor du både får betalt rejse, ophold og indskud til selve GSOP Live pokerturneringen.

Her kan du se hvad hele GSOP Live pokerpakken indeholder:

• Buy-in til hovedturneringen

• Dobbeltværelse på hotel

• Gratis hotel morgenmad + WiFi

• Velkomstfest:

• $350 til fly og lufthavntransport

Du skal blot kvalificere dig til online finalerne der bliver spillet kl.19.10 dansk tid hos Betsafe Poker. Der kører både daglige og ugentlige online satellitter til online finalerne, så der er rigeligt med chancer til at du kan nå at sikre dig din billet til online finalerne.

Hent helt op til $2.500 i skattefri indbetalingsbonus hos Betsafe Poker her.