Vind din andel af USD 1000000 hver uge hos PokerStars

Sunday MillionSøndag efter søndag kan du som kunde hos Pokerstars, spille med om din andel af en præmiepulje på $1.000.000 i den store Sunday Million online pokerturnering.

Noget af det største man kan opnå som pokerspiller, er selvfølgelig at vinde WSOP som svarer til verdensmesterskabet i poker. Men der er også andre store bedrifter, man kan udrette som pokerspiller. Man kan eksempelvis vinde den ugentlige søndags turnering hos PokerStars, hvor der er garanteret $1.000.000 i præmiepuljen.

Sunday Million hedder den største og mest berygtede online turnering hos PokerStars, hvor du uge efter uge kan se de helt store pokerprofiler spille med. Der er virkelig stor prestige i at vinde Sunday Million, udover det mange skattefrie pengepræmier der naturligvis også er på spil.

Det koster $215 at spille med i Sunday Million, hvilket godt kan være en for stor mundfuld for mange pokerspillere. Men det er der heldigvis også råd for. PokerStars afholder nemlig massevis af online satellitter hver dag, hvor man kan vinde sin adgang for et langt mindre beløb. Du kan vinde din adgang for ganske få dollars, og endda helt gratis hvis du kvalificerer dig via de daglige FPP online satellitter hos PokerStars.

PokerStars er verdens største online pokersite, med millioner af kunder fra hele verden. Du kan derfor komme udfor at sidde til bords med folk fra både Rusland, Canada, Finland og mange andre lande. De mange kunder hos PokerStars gør selvfølgelig også, at der altid er en enorm trafik hos PokerStars.

Den store trafik bidrager til, at der altid er folk der er klar til at spille online poker døgnet rundt hos PokerStars. Du kommer derfor aldrig til at mangle modspillere uanset hvornår du har lyst til at spille online poker hos PokerStars.

Udvalget af online turneringer hos PokerStars, kan slet ikke sammenlignes med andre pokersites. Det er det absolut største udvalg af pokerspil du finder hos PokerStars. Der er alt lige fra gratis pokerturneringer, til pokerturneringer i highroller klassen.

Alle kan oprette sig som kunde hos PokerStars, så længe man bare er minimum 18 år og har en internetforbindelse og en computer.

Hvis man eksempelvis gør brug af PokerStars henvisningskoden PSP7824, kan man i forbindelse med første indskud få fordoblet sit indskud med 100 % op til $600.

Spil hos verdens største pokerrum. Klik her!