To gratis betting-forslag d. 28. dec 2015

Mandag d. 28. december 2015 er der stort set fuld program i den bedste engelske fodboldrække. Vi har kigget lidt på to af dagens kampe, og du kan gratis læse vores to bud på gode odds-forslag i nedenstående. Ønsker du flere gratis oddsforslag kan du besøge jonkk.dk her.

 

28/12 – klokken 16:00
Norwich – Aston Villa
Premier League, England
Aston Villa +0,5
Odds 1,90
Spilbar ned til 1,80
Units 2/5
Betfair

Kampene kommer på en snor for tiden i England og det er nu trupperne skal vise deres bredde. Ingen af de 2 hold her ligger inde med den største trup så på det punkt en helt lige kamp. Vi har også kampen mere lige end oddset og pt har vi ikke meget fidus til Norwich. Holdet har vundet 1 ud af de sidste 6 kampe, som var ude mod Manchester United.

Det er også deres eneste kamp i deres sidste 7, hvor holdet har scoret mere end 1 gang og det er altså et stort problem, når man lukket 1,78 ind i snit. I weekenden blev man kørt over med 3-0 ude mod Tottenham og man har ikke fortjent bedre.

Defensiven ser rigtig skidt ud og jeg tror, at de får svært ved at holde Aston Villa fra at score.
Aston Villa er heller ikke lige ynglings betting hold, men der er trods alt fremgang for holdet som kun har hentet 1 sejr indtil nu. Man har kun tabt 1 ud af de sidste 4 og de har set bedre ud under Remi Garde. Det ene nederlag kom til Arsenal så det var nok medregnet.

Derudover har man spillet 1-1 mod Southampton, Newcastle og West Ham og især de sidste 2 havde de fortjent bedre. Holdet må ikke tabe den her og gør det, så kan det ende med de har 12 point op til den rigtig side af stregen og vi er efter den her runde halvvejs i turneringen og så ser det svært ud.

Aston Villa har det generelt fint mod Norwich, hvor man har vundet de 4 seneste opgør og vi tror, at de kommer på tavlen og så taber de næppe det her opgør.

28/12 – klokken 18:30
West Ham – Southampton
Premier League, England
Under 2,5 mål
Odds 1,90
Spilbar ned til 1,80
Units 2/5
Betfair

Det er meget svært at se, hvor målene skal komme fra i det her opgør. Godt nok vandt Southampton 4-0 over Arsenal 2. juledag, men det var med 3 mål som sagtens kunne være blevet annulleret og så var det en helt anden kamp. Man er til det her opgør uden topscore Pelle, som har scoret 25% af deres mål og man må stadigvæk undvære Jay Rodriguez i angrebet så meget hænger på Shane Long og selvom han lavede 2 mod Arsenal er han næppe en der kan løfte det her hold.
Det er så endnu værre ved hjemmeholdet West Ham som må undvære nummer 1,2 & 3 på deres interne topscore listen. Dimitri Payet, Manuel Lanzini og Diafra Sakho er alle skadet og de har tilsammen stået for 50% af West Hams mål.

Det er nok også derfor man er uden sejr i de sidste 7 kampe og kun 1 af de 7 kampe er gået over 2,5 mål og det var ude mod Tottenham. Southampton kommer også fra en skidt periode og sejren over Arsenal var den første i 7 forsøg. Og før det opgør havde man kun scoret 2 mål i de sidste 5 kampe i Premier League.

Vi ligger ikke for meget i de 4 mål mod Arsenal og især ikke når 3 af dem var meget tvivlsomme og 2 af dem skulle ha været annulleret.
Vi tror, at West Ham kommer frem til meget få chancer da man ud over top 3 på den interne topscore liste også må undvære Moses på kanten og Andy Carroll, som kunne ha været en våben med lange bolde.
Højest 2 scoringer til 1,90 er bestem godkendt og det smider jeg 2 units efter.

Held og lykke med de to spil!