The Bounty Hunter turnering hos Paddy Power Poker

Hver uge giver Paddy Power Poker dig mulighed for at vinde ekstra stort i deres Bounty Hunter turnering. For bare $10+$1 kan du spille med om $100 i added præmiepulje såvel som $100 i kontant bonus til ham der slår bounty spilleren ud.

Det fede ved denne turnering er at hvis du slår spilleren ud der har en bounty på sit hoved, vil du automatisk blive tilmeldt næste uges turnering helt gratis. Skulle du så have held med at blive vinderen af den næste turnering vil Paddy Power Poker give dig $1000 i belønning for dine bestræbelser.

Sjov og anderledes turnering

Man kan derfor roligt sige at der er skruet godt op for liren når denne turnering bliver spillet hver eneste uge. Kampdagen er hver onsdag 20.00 dansk tid, og det koster som sagt blot $10+$1 at være med. Med muligheden for at vinde $100 ved at slå den udkårne spiller ud, og vinde $1000 ekstra hvis man bliver næste uges vinder, er dette et tilbud som tiltaler alle dygtige spillere der godt kunne tænke sig at vinde ekstra stort ved at vise deres evner inden for spillet frem.

Tilmeld dig gratis

Det er helt gratis at tilmelde sig Paddy Power Poker, og for at gøre din første tid hos dem ekstra lukrativ vil du modtage en 200 % bonus på op til $2000 når din første indbetaling er foretaget.

Denne bonus kan du så spille fri imens du nyder de mange typer af cashgames og garanterede MTT turneringer som kører hele ugen ud. Tjek desuden deres mange STT turneringer i alle former for formater og typer der gør at du kan udfordre dig selv i nye og uprøvede typer af poker.

Tilmeld dig allerede nu og spil med hver onsdag i denne specielle Bounty Hunter turnering.