Stor USD 35000 Freezeout hos Bet365 Poker

Det er meget forskelligt hvad man betegner som en god pokerturnering. Nogle er glade for en hurtig struktur mens andre er større tilhængere af en dybere struktur hvor der er mere plads til at spille en mase poker uden at man risikerer ens turneringsliv hurtigt. Hvad enten du er til det ene eller det andet er Bet365 Poker et glimrende sted at spille, og særligt en turnering har vakt høj interesse og fremmøde af de tusindvis af spillere som hver dag huserer på iPoker netværket. Navnet er $35.000 GP Freezeout og er en online turnering i særklasse.

$35.000 garanteret

Turneringen byder som navnet antyder på en $35.000 garanteret præmiepulje, og indskuddet er på $100+$9. Dette kan virke højt for mange, men hvis man kigger nærmere på strukturen og de særdeles lange niveauer er dette alligevel en turnering der er værd at se nærmere på. Alle spillere vil starte med flotte 5.000 i chips og hvert level varer 15 minutter så du får rig mulighed for at riste dine modstandere langsomt og sikkert.

satellitturneringer

Bet365 Poker afholder desuden masser af satellitturneringer til denne turnering hvor du kan vinde et sæde for ned til $8+$0.80 som giver de knap så erfarne spillere mulighed for at være med når den store turnering bliver spillet 18.30 hver lørdag. Det at turneringen er placeret på en lørdag er en kæmpe fordel for danske spillere, så det kunne måske være du havde lyst til at prøve kræfter med denne fremragende turnering.

Netop nu giver Bet365 Poker en stor 200 % sign-up bonus på op til $1000 til alle nye spillere, og du kan samtidig optjene cashback gennem deres VIP program som er let at forstå og meget gennemskueligt.

Spil med hver lørdag 18.30 hvor mindst $35.000 gives væk i denne fremragende turnering! Download Bet365 Poker