Rakeback med Poker Club hos Unibet Poker

Unibet Poker giver nemme muligheder for at få rakeback på ens konto hver eneste uge. For at gøre det enklere for dig er deres Poker Club opdelt i 5 niveauer som du hver især kan avancere til ved at være flittig nok ved bordene.

Op til 30% rakeback

Man kan få op til 30 % i rakeback ved at blive Unibet Plus kunde som desuden også giver dig en lækker turneringsopsparing der gør at du gennem dit bidrag i form af rake kan købe sæder til internationale turneringer som WPT, EPT eller WSOP for at nævne et par få. Disse gode tilbud er værd at tage et kig på da værdien er høj for dig som kunde.

Turneringsopsparing

Fordelen ved at opnå Unibet Plus status er at for hver 100 euro som du bidrager med i rake vil €10 blive sat ind på en opsparing som du så kan bruge når du har lyst. Er du helt tosset med poker og bruger masser af timer på det vil du få dobbelt så meget til din opsparing hvis du raker for over €5000 i en kalendermåned. Det er selvfølgelig kun de helt store spillere der kan passere €5000 i rake om måneden, men så kan man til gengæld også hurtigt spille sig til en af de mange spændende turneringer efter eget valg. Eneste krav er at turneringen har et indskud på minimum €1000.

For at bruge din opsparing til live turneringer skal du bare kontakte kundeservice og fortælle dem hvilken turnering du ønsker at deltage i. Såfremt du har sparet penge nok op til det vi de tage sig af tilmeldingen til turneringen og så kan du ellers bare glæde dig til at dyste med i de bedste turneringer.

Få rakeback hver uge hos Unibet Poker og optjen penge til live turneringer samtidig. Du laver ganske enkelt en konto hos www.bonusriders.dk og alt fungerer automatisk.