PokerStars Poker bonus

Spil Poker hos Pokerstars og få op til $600 i bonusBliv gratis kunde hos PokerStars og få en sublim PokerStars poker bonus på 100% op til $600.

Spil din PokerStars poker bonus fri indenfor de første 180 dage. Herefter udløber overskydende bonuspenge, men du beholder selvfølgelig de bonuspenge, du har spillet fri.

Info om poker bonus

Hvis du er i tvivl om hvad det kræver for at spille din PokerStars bonus fri, kan vi give dig nogle gode råd med på vejen. Det er nemlig ikke alle der er helt klar over, hvad det egentlig kræver for at spille sin PokerStars poker bonus fri. For mange nybegyndere indenfor pokerspillet, kan det godt være en smule forvirrende med alle de forskellige begreber der er forbundet med en poker bonus. Dette simpelthen fordi der er så mange forskellige poker bonus tilbud på markedet i dag, fra alle de forskellige poker sites der findes.

I bund og grund går alle poker bonusserne ud på det samme da en bonus skal frispilles og der er krav til denne bonusfrispilning. Det vil sige, at alle poker sites kræver, at man spiller sin bonus igennem et antal gange igennem alt efter hvilke krav pokerrummene de stiller. Først derefter udbetales pengene til selve pokerkontoen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at pokerrummene udelukkende tilbyder en pokerbonus for at få deres kunder til at spille så meget som muligt. Hver gang du spiller poker for rigtige penge hos et online pokerrum, betaler du enten et turneringsgebyr når du spiller turneringer eller bidrager til den samlede rake når du spiller cashgames. Det er på den måde, at pokerrummene tjener deres penge, og det er kun en naturlig del af deres måde at tjene penge på. Dette fænomen er ens hos alle de pokerrum du finder på markedet i dag, så det kan der ikke rigtig gøres noget ved.

Find en god bonus

Det der kan gøres noget ved er, at man sørger for at finde de poker bonus tilbud, hvor du kan få mest værdi for den tid du spiller poker og for den rake du betaler til pokerrummet. Det er nemlig ikke alle pokerrum der stiller lige store krav, hvor det er mere eller mindre nemt at spille sin poker bonus fri. Et af de poker sites hvor du nemmest kan spille din poker bonus fri er PokerStars som stiller nogle yderst fair bonus krav.

Udover at bonuskravene helst skal være i orden, så skal forholdene også helst være i orden. Det nytter ikke så meget, at man får stillet en lækker pokerbonus i sigte med nogle rimelige bonuskrav, hvis ikke forholdene for at spille bonussen fri er tilstede. Finder du eksempelvis en pokerbonus hvor det kræver at du spiller x antal Sit & Go turneringer for at spille din poker bonus fri, men hvor trafikken simpelthen er så lav at det vil være svært at finde pokerspillere nok til at kunne fylde bordene op, så nytter det naturligvis ikke så meget. Nogle rum har simpelthen ikke trafik nok uanset hvor meget tid du har til at spille poker. Det er klart bedre at spille bonus fri steder hvor der er fuld gas på, og bordene bliver fyldt op med det samme. End hvis man har 2 eller 3 timer til rådighed, og man er kunde hos et poker site hvor det kan tage halve timer inden bordene bliver fyldt op.

PokerStars er verdens største online poker site, og har altid masser af online pokerspillere. Der er klar på at spille alle slags poker døgnet rundt. Lige fra microstake cashgame og turneringer til highstakes cashgame og turneringer. Du skal derfor ikke være bange for, at du kommer til at mangle modstandere, så du altid vil kunde finde et aktivt pokerbord.

Leder du efter et alternativ til PokerStars anbefaler vi, at du besøger http://www.pokerbonus.dk/, hvor du kan få et komplet overblik over alle de danske pokerbonusser.

VPP optjening

For at spille din PokerStars bonus fri, kræver det at du spiller poker for rigtige penge. Uanset hvad du spiller, vil du optjene VPP løbene i takt med at du spiller både cashgame og turneringer. Du bliver tildelt 5.5 VPP for hver gang du betaler $1 i turneringsgebyr. Det er ligegyldigt om du spiller Sit & Go turneringer eller du deltager i de store multitable turneringer hos PokerStars. Du optjener naturligvis også VPP hver gang du spiller cashgames hos PokerStars. Her bruges blot en lidt anden udregnings model, da det er lidt anderledes bygget op. Alle der deltager aktivt ved cashgame bordene, optjener lige mange VPP i forhold til hvor mange VPP der bliver tildelt til bordet. PokerStars tildeler 6 VPP til bordet pr. $1 der bliver indsamlet i samlet rake for hver hånd, når man sidder ved et cashgame bord hvor der er plads til 8 spillere eller mere. Dette gælder uanset hvor mange spillere der sidder ved bordet, blot der er tale om aktive spillere der har fået tildelt kort. Hvis man derimod sidder ved et cashgame bord hvor der er plads til 7 spillere eller færre, så tildeler PokerStars 5.5 VPP pr.$1 der bliver indsamlet i samlet rake pr. hånd. Også her deles disse VPP ligeligt mellem de aktive spillere der har fået kort ved bordet. Uanset om er kun sidder 2 eller der sidder de maksimale 7 spillere.

Dog skal det understreges, at der gælder lidt andre regler hvis man spiller cashgames fra $0.05/$0.10 og nedefter, hvilket vil sige på microstakes bordene.

Her kan du se en oversigt over VPP fordeling på microstakes bordene:

VPPs awarded per $1.00 USD in rake collected

VPPs awarded per €1.00 EUR in rake collected

$0.01/$0.02 10 €0.01/€0.02 12.5
$0.02/$0.05 8.5 €0.02/€0.05 10.5
$0.05/$0.10 7 €0.05/€0.10 9

Med ovenstående VPP modeller, bør man hurtigt kunne danne sig et overblik over hvad det egentlig kræver af en selv, for at kunne spille PokerStars poker bonussen fri, indenfor de krævede 90 dage. Ved man eksempelvis hvor mange turneringer man er i stand til at spille på en dag, eller hvor lang tid man kan spille cashgame pr. dag. Kan man nogenlunde hurtigt regne ud hvor lang tid en PokerStars kan spilles fri på.

Antager vi at en person der primært spiller Sit & Go turneringer, kan spille på 4 borde på samme tid, i 4 timer om dagen. Samt vi antager det tager omkring 1 time, at spille en normal 9 mands Sit & Go turnering. Vil denne person kunne spille 16 Sit & Go turneringer om dagen. Lad os sige, at man spiller $22 Sit & Go turneringer, vil man altså kunne optjene 16 * 5.5 VPP = 88 VPP om dagen. Hvis denne person så har indskudt $100 den første gang, og dermed har en PokerStars poker bonus på $100 i sigte, som kræver at man optjener 1700 VPP. Ved vi at det tager omkring 20 dage at spille sin PokerStars poker bonus fri.

Nu når du har et lidt bedre udgangspunkt for hvor meget det kræver af dig, kan du med fordel oprette dig som kunde hos PokerStars, og begynde jagten på din PokerStars bonus.