Paradise Poker giver dig gode fordele i Players Club

Det har alle dage været en god og indbringende ting at være kunde hos Paradise Poker, og med deres gennemtænkte VIP program kaldet Players Club kan du opnå en masse gode fordele hver eneste måned.

Her er der både mulighed for at få cash back, blive inviteret med til unikke VIP turneringer og få tildelt en personlig manager. Her du derfor altid drømt om at blive forkælet og opnå gode tilbud bør du have Paradise Poker med i dine overvejelser når du er på jagt efter et nyt og solidt sted at spille poker.

Sådan gør du

For alt dit spil på de ægte penge borde ligegyldigt om det er turneringer eller cashgames vil du optjene FPP point. Det er disse point der afgør hvor høj en status du opnår i deres VIP program, og hvis du f.eks. optjener 4000 FPP point på en måned vil du blive opgraderet til det højest tænkelige VIP niveau.

Det er derfor ikke en umulig opgave at få de største belønninger hos Paradise Poker, og når du først har fået smag for deres VIP program vil du næppe vælge at spille poker andre steder.

Skattefri bonus til nye spillere

Vælger du at oprette en konto hos Paradise Poker vil de gerne gøre det ekstra indbringende for dig i din første tid som kunde, og derfor vil du modtage en 200 % bonus på op til €1000 når du indbetaler penge med koden RR1000. I og med at dette er en 200 % bonus vil du få fordoblet dit indskud i bonus, og så er du klar til både at spille penge fri, men også at opnå en høj status i VIP programmet der har så mange gode fordele for loyale kunder.

Bliv en del af Players Club og find selv ud af hvor meget du kan blive belønnet hos Paradise Poker.

Bliv gratis VIP medlem her!