Om

Ladyfest er en blog om poker, casino og sportsbetting. Det mest kommer til at handle om poker da det er den disciplin i online spil som interesserer mig mest men der vil af og til være gode tips omkring sportsbetting hvis jeg støder på nogle. Poker er dog vældigt interessant idet der findes ekstemt med gode tilbud hos de enkelte pokerrum og hvis man følger lidt med her på Ladyfest vil læserne efterhånde se de bedste tilbud som foregår på nettet.

Der er kontinuerligt pokerturneringer hvor pokersiderne smider penge i præmiepuljen udover de penge som spillerne betaler og det eneste det kræver for at få en lille del af de penge er at man dygtiggør sig til turneringspoker. Det tager lidt tid at forstå hvordan man spiller bedst turneringspoker men når først man har studeret de andre spillere lidt så får man en fin fornemmelse af hvad der skal til for at komme til de præmiegivende placeringer.

Poker er og bliver en tankespor og det kan ikke siges for mange gange at det betaler sig at læse en bog, se et par videoer eller følge med i andre poker blogs end Ladyfest. Lidt ekstra viden gør aldrig skade og selvom det tager lidt tid at følge med andre steder så skal man endeligt sørge for at få det gjort.

Det anbefales endvidere kun at bruge de pokerrum som er skattefrie og man kan finde en god solid liste over pokerrum med gode poker bonus tilbud på www.dk.bonusriders.com som endvidere driver dansk kundeservice af udsøgt kvalitet.

Nyd poker som en hobby og spil små turneringer for billige penge. Det er vejen frem i forhold til at blive dygtigere til poker uden at invester afsindige summer.

Ladyfest anbefaler læsere at oprette en konto på såvel Party Poker og især på William Hill Poker som alle ugens dage tilbyder turneringer(Super Series) med ekstra penge i puljen. Især om mandagen flotter William Hill sig ved at give ekstra £1000 i en turnering som kun koster £5.5 at deltage i.

Klik på nedenstående links for at lave konto hos de to anbefalede pokerrum.

Besøg Party Poker

Lav konto hos William Hill Poker