Om

Ladyfest er en blog om poker, casino og sportsbetting. Vi har særlig fokus på kvinder i poker og poker i almindelighed, så det mest kommer til at handle om poker, da det er den disciplin i online spil som interesserer os mest, men der vil af og til være gode tips omkring sportsbetting, hvis vi støder på nogle.

Poker er dog vældigt interessant idet der findes ekstemt med gode tilbud hos de enkelte pokerrum og hvis man følger lidt med her på Ladyfest vil læserne efterhånde se de bedste tilbud som foregår på nettet.

Der er kontinuerligt pokerturneringer hvor pokersiderne smider penge i præmiepuljen udover de penge som spillerne betaler og det eneste det kræver for at få en lille del af de penge er at man dygtiggør sig til turneringspoker. Det tager lidt tid at forstå hvordan man spiller bedst turneringspoker, men når først man har studeret de andre spillere lidt, så får man en fin fornemmelse af, hvad der skal til for at komme til de præmiegivende placeringer.

Poker er og bliver en tankesport, og det kan ikke siges for mange gange, at det betaler sig at læse en bog, se et par videoer eller følge med i andre poker blogs end Ladyfest. Lidt ekstra viden gør aldrig skade og selvom det tager lidt tid at følge med andre steder så skal man endeligt sørge for at få det gjort.

Det anbefales endvidere kun at bruge de pokerrum som er skattefrie og man kan finde en god solid liste over pokerrum med gode poker bonus tilbud.

Nyd poker som en hobby og spil små turneringer for billige penge. Det er vejen frem i forhold til at blive dygtigere til poker uden at invester afsindige summer.