Ny freeroll kampagne hos Bet365 Poker

Bet365 Poker som er kendt for deres store sportsbook og imponerende pokerside har nu valgt at dæmme godt op for værdien hen over foråret. Her har du nemlig mulighed for at deltage i en ny kampagne kaldet Freeroll Frenzy, og der vil være i alt $50.000 på spil fordelt over et hav af forskellige turneringer. Det eneste du skal gøre for at kunne deltage er at oprette dig hos Bet365 Poker, og når det er gjort vil du have mulighed for at spille med i de forskellige events som spilles.

$10.000 garanteret

Ud af de $50.000 som Bet365 Poker har doneret til denne promotion er de $30.000 af dem placeret på 3 turneringer. Det betyder at de hver har en præmiepulje på $10.000, og det er muligt at kvalificere sig 10 dage op til hver af dem. For at være med skal man kvalificere sig via de daglige freerolls som bliver spillet, og her er det både muligt at købe sig ind i heads-up satellitter og ordinære der intet koster. Valget er derfor helt op til dig og der vil uden tvivl være en vej til en af de tre finaler som passer til dine behov.

VIP belønninger

For dem der hellere bare vil nyde deres normale takster inden for poker har Bet365 Poker også valgt at gøre belønningerne lidt nemmere at få fat i. Derfor vil man nu kunne få 20 Merit Point for hver $1 betalt i rake modsat de 15 man fik førhen. På denne måde kan du få flere kontante fordele hvilket uden tvivl er med til at trække værdien op.

Læs mere om denne nye kampagne hos Bet365 Poker og få desuden en 200 % bonus når du tilmelder dig på op til $1000. Det er helt gratis at oprette en konto!

Tilmeld dig Bet365 Poker