Manchester United køber Di Maria

PLManchester United leverede i sidste sæson en af de mest skuffende præstationer, som man længe har set for den engelske storklub. Manageren blev efterfølgende fyret, og Manchester United endte på en skuffende 7. plads.

I denne sæson er det ikke gået Manchester United meget bedre, da den første kampe endte med et 1-2 nederlag til Swansea, og kamp to endte med 1-1 mod Sunderland.  I går spillede Manchester United så Carling Cup, og her mødte de League 1 mandskabet Milton Keynes Dons, som altså spiller i den tredjebedste engelske række.

 

Stor Premier League oversigt her –>

 

Her forventede man en nogenlunde let Manchester United sejr, men det skete langt fra. Manchester United blev ydmyget med et skuffede 4-0 nederlag, i en kamp, hvor Van Gaal valgte at spille med en blanding af reserver og bænkspillere.

Manchester Uniteds trup skriger langt efter kvalitet til truppen, og derfor var en spiller som Angel Di Maria fra Real Madrid længe rygtet til klubben.

Det rygte blev i går langt om længe officielt, og det betyder altså, at argentinske Angel Di Maria nu kan kalde sig Manchester United spiller.

Angel Di Maria skifter til Manchester United på en sindssyg transfersum, som bryder alle rekorder i England. Argentineren har kostet Manchester United hele 59,7 mio. pund, hvilket svarer til 559 mio. danske kr. Et svimlende højt beløb for Angel Di Maria, der går hen og bliver det dyreste køb nogensinde i Premier League. Det dyreste køb før ham var Fernando Torres, der skiftede fra Liverpool til Chelsea for 50 mio. pund også svarende til 468 mio. danske kr.

Angel Di Maria får trøje nr. 7 i Manchester United, og den argentinske landsholdsspiller forventes at få debut i weekenden, når Manchester United skal møde oprykkerne fra Burnley i Burnley.