Kvalificer dig til PCA 2013 hos PokerStars

Der går en del tid før at året hedder 2013, men derfor skal du ikke snydes for at kunne kvalificere dig til næste års udgave af PCA allerede nu.

PokerStars vil gerne have dig med til Bahamas, og derfor kan du vinde en komplet pakke for et indskud på bare 4 FPP Point.

Enhver vundet pakke vil foruden indskud til Main Event, også inkludere hotelophold, flybilletter og alt andet du kunne forestille dig.

Man bør derfor allerede nu prøve at spille med i de forskellige satellitturneringer som findes i alle prisklasser.

Dato for PCA 2013

PokerStars Carribean Adventure 2013, spilles den 5-13. januar på Bahamas. Det betyder at blot fire dage efter nytårsaften, er paradiset klar til at blive indtaget.

Som altid vil der være en lang række ekstra turneringer og cashgames under hele eventen, så der bliver rig mulighed for at få dyrket ens lidenskab for poker.

Bahamas er desuden kendt for at være et af de dejligste steder i verden, og derfor kan du glæde dig til en ferie med både godt vejr og en god mulighed for at tage hjem som millionær.

Bliv kunde hos PokerStars

At blive kunde hos PokerStars, medfører også at du kan kvalificere dig online til alle de største live turneringer.

Der bliver altid afholdt et væld af satellitturneringer til blandt andet European Poker Tour, WPT, og selvfølgeligt WSOP.

PokerStars er også stedet hvor de største online turneringer finder sted hver uge, så du vil på ingen måder være utilfreds med at komme i gang hos denne udbyder.

Vælg desuden at benytte koden PSP7824 når du åbner din konto, så vil du nemlig få tildelt en 100 % bonus på op til $600 når du indsætter penge for første gang.

Kom med til PCA 2013, og glæd dig til en mindeværdig oplevelse for livet.

Prøv PokerStars