Kvalificer dig gratis til stor turnering hos Betsafe Poker

Som ny spiller hos Betsafe Poker vil de gerne gøre alt i deres magt for at du hurtigt og billigt kan få opbygget en solid bankroll. Således vil en stor $5000 turnering blive afholdt i slutningen af september måned, og du har masser af glimrende chancer for at sikre dig din plads. Hver dag vil du nemlig kunne finde et udvalg af gratis turneringer der kan give dig en plads i den store turnering, og hvis du alligevel vælger at lave et indskud hos Betsafe Poker kan du finde udvalgte STT turneringer med meget få spillere hvor op til flere sæder er garanteret.

$5000 garanteret

Navnet på den store turnering er $5000 Beginners Fun Final, og der vil være $5000 i garanteret præmiepulje. Omregnet til danske kroner er det mere end 25.000 i skattefri valuta, og det er jo ikke ligefrem noget som man ønsker at gå ens næse forbi. Det kan derfor være en rigtig god ide at tjekke de mange muligheder for hvordan du kommer med til den store finale, og selv hvis du ikke ønsker at have penge op af lommen er der gode muligheder for at komme med gennem de daglige freerolls.

Godt tilbud

Dette fremragende tilbud fra Betsafe Poker har så høj en værdi at du ikke må gå glip af det, og hvis du alligevel er på jagt efter et glimrende sted at spille online poker bør du kigge nærmere på denne udbyder. Her finder du nemlig et stort udvalg af saftige bonusser, et glimrende VIP program og masser af eksklusive kampagner som kun er for spillere hos Betsafe Poker. Desuden er alle gevinster fritaget fra beskatning, så man kan efterhånden sige at Betsafe Poker er noget nær det ultimative sted at spille poker for danske kunder.

Tilmeld dig gratis og kvalificer dig til den store $5000 garanterede turnering i dag. Bliv Betsafe spiller her.