Kom med til VM i fodbold 2014 med Unibet

Vejen til RioDen danske VM-deltagelse i Rio til næste sommer hænger i en tynd tråd, men der bliver knald på dernede uanset hvad! Massevis af flot fodbold og verdensstjerner. Brasiliansk sommervejr er ubeskriveligt og det er sambapigerne og strandene også. Det kan ikke beskrives med ord, men nu har DU muligheden for at tage ned og opleve det på første hånd.

Unibet har lanceret et leaderboard, hvor den heldigste/dygtigste oddser belønnes med en tur til VM i Brasilien. Det er ikke bare en hvilken som helst tur eller billetter til en hvilken som helst kamp. Du får lommepenge og fly og hotel PLUS 2 billetter til selve finalen. Kan man designe en tur, der er bedre?

Selve kampagnen starter 29 juli og kører til 25 august, begge dage inklusive. Alle spil på fodbold gælder med, så længe totaloddset på kuponen er over 1.20.

For at være med i kampagnen er det vigtigt, at du logger ind på Unibet og registrerer, at du vil være med. Herefter er det bare at spille løs. Dit bedste resultat fra én enkelt kupon medregnes i konkurrencen og du får tildelt points efter nedenstående formel:

Indsats X Antal tegn på kuponen X Total odds (dog mindst 1.20 for at være gyldigt til konkurrencen) = Points til leaderboardet

Det kan lyde lidt forvirrence, men lad os tage et eksempel:

Du spiller en trippel med odds 3.35 for en indsats på 100. Så vil din indsats være 100 og antal tegn være 3 og totalt odds være 3.35. Indsat i formlen, så giver det:

100 x 3 x 3.35 = 1.005 points, hvis du rammer. (Husk, at det er kun dit højeste pointtal i hver uge, der tæller – uanset hvor mange kuponer, du vinder på)

De points indgår så i det ugentlige leaderboard, hvor de 10 bedste opnår pengepræmier. Bemærk, at det IKKE er i ugekonkurrencerne, at rejsen til Rio kan vindes. Alle i top 100 får points til det store samlede Rio-leaderboard, hvor rejsen er førstepræmien og de helt store pengepræmier er at hente.

Det lyder måske en anelse indviklet og at udregne det kan også godt være lidt uoverskueligt. Selve konkurrencen er dog simpel. Vind så meget som muligt og få så mange points som muligt 🙂

God fornøjelse og god tur til Rio, hvis du bliver den heldige vinder!

Opret dig hos Unibet og få op til 1000 i bonus