JustDK22 vinder Mermaid Poker turnering for anden gang i streg

Danske Johnny ”JustDK22” Østerbjerg, vinder €14.188 i årets første søndagsturnering på det danskejede Mermaid Poker, for anden gang i træk.

Bliver ved med at deltage

Nogle mennesker har en tradition for at lave et nytårs fortsæt som eksempelvis at stoppe med at ryge, løbe 15 km om ugen eller lade være med at drikke sig fuld indtil næste år. Ja der er mange gode bud på hvad ens nytårs fortsæt kan være, men det er de færreste der har et nytårs fortsæt som Johnny ”justDK22” Østerbjerg. Han har tilsyneladende et nytårs fortsæt der hedder at han skal vinde Mermaid Pokers søndags turnering, den første gang den bliver afholdt i det nye år.

I hvert fald så har han ikke desto mindre gjort det til en realitet de sidste to år i træk, da han i søndags vandt årets første søndags turnering hos Mermaid Poker for 2. år i træk. Det er nok de færreste der kan gøre denne kunst efter, og om det lykkes igen næste år kan vi jo kun håbe på.

Stor garanteret præmiepulje

Turneringen er en €75.000 garanteret online poker turnering med et indskud på €160, og den afholdes hos Mermaid Poker hver søndag kl. 20.00 dansk tid. Det er absolut en turnering der er værd at give et skud, ikke mindst grundet den herlige hovedpræmie, men også fordi at Mermaid Poker er et af de online pokerrum hvor du er fritaget fra at skulle betale skat af dine gevinster.

Der kører dagligt masser af kvalifikations turneringer og satellitter til den store søndags turnering hos Mermaid Poker, så du har mulighed for at vinde din adgang for ganske få penge.

Nye kunder der opretter sig hos Mermaid Poker får en gigantisk stor bonus på 200 % op til €1.000 på deres første indbetaling, uden du skal bruge en Mermaid Poker bonuskode, eller en Mermaid Poker henvisnings kode. Det hele kører simpelthen pr. automatik. Desuden får du samtidig en fabelagtig Mermaid Poker rakeback aftale på 30 % oveni hatten, som bliver sat direkte ind på din pokerkonto..