Jungleras styrter imod sejr ved EPT Campione

European Poker Tour Campione synes ikke at skulle blive til en større succes for danske Rasmus ’Jungleras’ Nielsen, men nu er danskeren på vej imod en stor sejr.

På trods af at han måtte forlade Main Event turneringen allerede på dag to, har han valgt at spille med i en side-event der kostede €2000+€150 at købe sig ind i.

Her har danskeren gjort det fantastisk godt ved den grønne filt, og er således iblandt de sidste 49 ud af de 169 spillere som fandt vej til eventen.

Det kan derfor sagtens være at Jungleras alligevel tager hjem til Danmark med en pæn skilling på lommen.

Lille million til vinderen

Vinderen af denne side-event vil få en præmie på 96.500 euro, og det svarer til en lille million danske kroner.

Man må derfor forvente at Rasmus Nielsen sætter alt ind for at det er ham der skal ende som sejrsherre, og det ville ved gud også være velfortjent.

Rasmus Nielsen har nemlig misset mange store titler i de senere par år på trods af fremragende spil ved bordene, så mon ikke at danskeren snart gerne vil tage en stor præmie med hjem til Danmark.

Vind en pakke til EPT

Det er altid en enormt stor oplevelse at spille med i en turnering under en hvilken som helst European Poker Tour event, og hos PokerStars har du altid mulighed for at kvalificere dig online.

De afholder nemlig et hav af satellitturneringer op til hver eneste udgave af EPT, så det kan anbefales at oprette en konto hos dem.

I den forbindelse kan nye kunder også få en 100 % bonus på op til $600 ved at bruge koden PSP7824 under tilmelding.

Efter at du har oprettet din konto på PokerStars, så tag også et smut forbi deres nye Zoom Poker borde hvor der er action 24 timer i døgnet.

Registrer dig hos PokerStars