Fortune Poker har freerolls dagen lang

Freerolls er vel nok den mest populære ide der er opfundet inden for online poker, og hos Fortune Poker sætter de stadig en ære i at tilbyde deres kunder gratis turneringer. Der vil således hver dag være turneringer med ægte penge i præmiepuljen, og det er totalt omkostningsfrit at være med. Man kan derfor starte sin karriere som pokerspiller uden at skulle indsætte penge, og det er kun noget der kan opfordres til at man benytter sig af. Det er nemlig en god måde at lære spillets finesser at kende på, uden at ens dankort efterhånden bliver rødglødende af at indsætte penge.

Alle ugens dage

Fra mandag-søndag afholder Fortune Poker op til flere forskellige freerolls. På trods af at de fleste pokerspillere sværger til No Limit Texas Hold’Em, vil der også være andre varianter på programmet. Man kan derfor prøve kræfter med spil som Pot Limit Omaha, Omaha Hi/Lo, Seven Card Stud og meget andet uden omkostninger. Præmiepuljerne varierer fra €50-€100, og for dem der laver et indskud vil en billet til en €1000 freeroll blive udstedt. Denne turnering spilles i det normale NLHE format, så det er en god ide at være opmærksom på dette i forbindelse med ens første indskud.

Fortune Poker Bonus

Fortune Poker har altid haft en forkærlighed for deres danske kunder, og derfor har de valgt at bibeholde deres høje poker bonus for alle der bor i dannebrog. Man kan derfor få en 200 % bonus på op til €1000 på ens første indskud, og bonussen er særdeles nem at spille fri. For hver €50 man raker for, vil €10 nemlig automatisk blive overført til ens saldo.

Hvad enten du vil spille gratis turneringer eller få fat i en bonus på op til €1000, er Fortune Poker svaret. Opret dig allerede nu og se hvorfor så mange danskere vælger denne udbyder.

Spil hos Fortune Poker