Eksklusive VIP turneringer hos William Hill Poker

For de spillere som bruger særligt meget tid på at spille poker hos William Hill Poker er der mulighed for at deltage i eksklusive VIP freerolls. Disse turneringer har præmiepuljer på op til $10.000, og det er kun dig selv der bestemmer hvilken en du kan være med i. Adgangskravet afhænger nemlig kun af hvor højt et VIP niveau du er på, og så kan det pludselig godt betale sig at være lidt mere flittig ved de mange cashgame og turneringsborde som udbydes hos William Hill Poker hver eneste dag.

Faste datoer

Hver måned vil de pågældende 3 VIP turneringer blive spillet på fastlagte dage. Datoerne er den 10. for den lille $1000 turnering, 24. for $5000 turneringen og endeligt den 27. i hver måned for den store $10.000 event. Der er derfor lagt op til masser af spænding og masser af ekstra penge for alle dem der ønsker at være med. Du opnår automatisk en invitation hver måned baseret på hvor højt et VIP niveau du er på, og det er ikke svært at kravle op af stigen og blive endnu bedre belønnet hos William Hill Poker.

Høj værdi for loyale spillere

Det store VIP program hos William Hill Poker giver dig kontante fordele for op til 73.5 % af din samlede rake, og en lignende aftale finder du ganske enkelt ikke andre steder. Derfor kan det være en rigtig god ide at vælge William Hill Poker hvis man gerne vil have en højere belønning end man ellers kan finde. Der er desuden en lang række detaljer som gør at William Hill Poker er et oplagt valg. De har blandt andet en europæisk licens til at udbyde poker, er børnoteret og benytter sig af den seneste teknologi for at sikre dig den højest mulige sikkerhed.

Besøg William Hill Poker nu og spil med i de eksklusive VIP turneringer hver måned!