Spil i din browser hos Bet24 Poker

Som spiller hos Bet24 Poker har du mulighed for at spille dine favorit-spil direkte fra browseren hvor du derved slipper for at installere softwaren hvis du er på farten eller lige er væk fra computeren derhjemme. Denne funktion er rigtig god for de spillere som ofte er ude at rejse eller ofte har tid til et spil poker mellem et møde eller lignende. Alle med en konto hos Bet24 Poker kan benytte sig af denne glimrende funktion, så nu har du ingen undskyldninger for ikke at få spillet lidt poker når tiden byder sig til det.

Detaljeret og nemt

Den web-baserede software er overraskende flot og fremstår meget overskuelig. Det er ikke særlig ofte tilfældet da mange programmer man kan køre via ens browser fremstår sløret og i dårlig kvalitet, men dette er heldigvis ikke tilfældet hos Bet24 Poker. Du kan derfor være sikker på at nyde en komplet oplevelse her, og så gør det bestemt ikke noget at Bet24 Poker har et af de største udvalg blandt skattefrie pokersider. At kunne spille i broseren er noget der også kommer Bet24 Mac Poker kunder til gode i og med at de uden problemer kan logge ind på pokerrummet. 

Masser af action

Bet24’s slogan er ”More action, more fun” og det må man sige at de lever op til. Her har du nemlig både mulighed for at spille poker samtidig med at du kan satse penge på sportsbegivenheder og spille alle de klassiske casino spil, og siden at Bet24 Poker holder til på OnGame netværket er du sikret et rigtig godt sted at spille hvor der er turneringer og cash games i alle klasser døgnets 24 timer.

Stor startbonus

Som ny kunde kan du få op til $600 i startbonus når du laver din første indbetaling, så hvis du godt kunne tænke dig lidt ekstra penge på kontoen og et glimrende sted at spille så skal du besøge Bet24 Poker med det samme!