Unibet Poker sender dig med til Unibet Open Riga

I december måned vil den sidste og afgørende udgave af Unibet Open blive afholdt. Turneringen finder sted i Riga allerede den 1. december, og der er masser af gode muligheder for at komme med billigt. Unibet Poker afholder nemlig 2 ugentlige online finaler hvor du kan vinde en komplet pakke til den store event, og med hele 10 garanterede pakker hver eneste uge må man ganske enkelt sige at det er blevet nemmere end nogensinde før at komme med til en af de mest spændende live turneringer i Europa.

To ugentlige finaler

Søndag og tirsdag er de dage hvor du kan vinde din pakke til Unibet Open Riga. Om søndagen bliver der spillet en kvalifikationsturnering hvor 8 pladser er garanteret, mens du om tirsdagen har mulighed for at vinde et af to garanterede sæder. Det er derfor særdeles nemt at give kvalifikation til turneringen et forsøg eller to, og siden at hver pakke til Unibet Open 2011 i Riga indeholder alt hvad hjertet begærer, kan du glæde dig over at du ikke har øvrige udgifter forbundet med din rejse hvis du kvalificerer dig.

Alt inkluderet

Hver pakke vundet online hos Unibet Poker har en værdi af €2500 og inkluderer 4 overnatninger på hotel, indskud til Unibet Open Riga, €300 i lommepenge som også dækker rejseomkostninger samt morgenmad og aftenmad. Derfor behøver du ikke selv have penge op af lommen hvis du vinder en af de flotte pakker, og så er det pludseligt blevet meget sjovere at vinde adgang til de populære Unibet Open events.

Opret dig allerede nu hos Unibet Poker og så kunne du også prøve at vinde en pakke til Unibet Open Riga samtidig med at du kan få op til €1000 i bonus. Husk at Unibet Poker giver mulighed for op til 30 % i ugentlig rakeback oven i den flotte velkomstbonus.