Eksklusive VIP turneringer hos William Hill Poker

For de spillere som bruger særligt meget tid på at spille poker hos William Hill Poker er der mulighed for at deltage i eksklusive VIP freerolls. Disse turneringer har præmiepuljer på op til $10.000, og det er kun dig selv der bestemmer hvilken en du kan være med i. Adgangskravet afhænger nemlig kun af hvor højt et VIP niveau du er på, og så kan det pludselig godt betale sig at være lidt mere flittig ved de mange cashgame og turneringsborde som udbydes hos William Hill Poker hver eneste dag.

Faste datoer

Hver måned vil de pågældende 3 VIP turneringer blive spillet på fastlagte dage. Datoerne er den 10. for den lille $1000 turnering, 24. for $5000 turneringen og endeligt den 27. i hver måned for den store $10.000 event. Der er derfor lagt op til masser af spænding og masser af ekstra penge for alle dem der ønsker at være med. Du opnår automatisk en invitation hver måned baseret på hvor højt et VIP niveau du er på, og det er ikke svært at kravle op af stigen og blive endnu bedre belønnet hos William Hill Poker.

Høj værdi for loyale spillere

Det store VIP program hos William Hill Poker giver dig kontante fordele for op til 73.5 % af din samlede rake, og en lignende aftale finder du ganske enkelt ikke andre steder. Derfor kan det være en rigtig god ide at vælge William Hill Poker hvis man gerne vil have en højere belønning end man ellers kan finde. Der er desuden en lang række detaljer som gør at William Hill Poker er et oplagt valg. De har blandt andet en europæisk licens til at udbyde poker, er børnoteret og benytter sig af den seneste teknologi for at sikre dig den højest mulige sikkerhed.

Besøg William Hill Poker nu og spil med i de eksklusive VIP turneringer hver måned!

Kvalificer dig gratis til stor turnering hos Betsafe Poker

Som ny spiller hos Betsafe Poker vil de gerne gøre alt i deres magt for at du hurtigt og billigt kan få opbygget en solid bankroll. Således vil en stor $5000 turnering blive afholdt i slutningen af september måned, og du har masser af glimrende chancer for at sikre dig din plads. Hver dag vil du nemlig kunne finde et udvalg af gratis turneringer der kan give dig en plads i den store turnering, og hvis du alligevel vælger at lave et indskud hos Betsafe Poker kan du finde udvalgte STT turneringer med meget få spillere hvor op til flere sæder er garanteret.

$5000 garanteret

Navnet på den store turnering er $5000 Beginners Fun Final, og der vil være $5000 i garanteret præmiepulje. Omregnet til danske kroner er det mere end 25.000 i skattefri valuta, og det er jo ikke ligefrem noget som man ønsker at gå ens næse forbi. Det kan derfor være en rigtig god ide at tjekke de mange muligheder for hvordan du kommer med til den store finale, og selv hvis du ikke ønsker at have penge op af lommen er der gode muligheder for at komme med gennem de daglige freerolls.

Godt tilbud

Dette fremragende tilbud fra Betsafe Poker har så høj en værdi at du ikke må gå glip af det, og hvis du alligevel er på jagt efter et glimrende sted at spille online poker bør du kigge nærmere på denne udbyder. Her finder du nemlig et stort udvalg af saftige bonusser, et glimrende VIP program og masser af eksklusive kampagner som kun er for spillere hos Betsafe Poker. Desuden er alle gevinster fritaget fra beskatning, så man kan efterhånden sige at Betsafe Poker er noget nær det ultimative sted at spille poker for danske kunder.

Tilmeld dig gratis og kvalificer dig til den store $5000 garanterede turnering i dag. Bliv Betsafe spiller her.

Spil i din browser hos Bet24 Poker

Som spiller hos Bet24 Poker har du mulighed for at spille dine favorit-spil direkte fra browseren hvor du derved slipper for at installere softwaren hvis du er på farten eller lige er væk fra computeren derhjemme. Denne funktion er rigtig god for de spillere som ofte er ude at rejse eller ofte har tid til et spil poker mellem et møde eller lignende. Alle med en konto hos Bet24 Poker kan benytte sig af denne glimrende funktion, så nu har du ingen undskyldninger for ikke at få spillet lidt poker når tiden byder sig til det.

Detaljeret og nemt

Den web-baserede software er overraskende flot og fremstår meget overskuelig. Det er ikke særlig ofte tilfældet da mange programmer man kan køre via ens browser fremstår sløret og i dårlig kvalitet, men dette er heldigvis ikke tilfældet hos Bet24 Poker. Du kan derfor være sikker på at nyde en komplet oplevelse her, og så gør det bestemt ikke noget at Bet24 Poker har et af de største udvalg blandt skattefrie pokersider. At kunne spille i broseren er noget der også kommer Bet24 Mac Poker kunder til gode i og med at de uden problemer kan logge ind på pokerrummet. 

Masser af action

Bet24’s slogan er ”More action, more fun” og det må man sige at de lever op til. Her har du nemlig både mulighed for at spille poker samtidig med at du kan satse penge på sportsbegivenheder og spille alle de klassiske casino spil, og siden at Bet24 Poker holder til på OnGame netværket er du sikret et rigtig godt sted at spille hvor der er turneringer og cash games i alle klasser døgnets 24 timer.

Stor startbonus

Som ny kunde kan du få op til $600 i startbonus når du laver din første indbetaling, så hvis du godt kunne tænke dig lidt ekstra penge på kontoen og et glimrende sted at spille så skal du besøge Bet24 Poker med det samme!

Unibet Poker sender dig med til Unibet Open Riga

I december måned vil den sidste og afgørende udgave af Unibet Open blive afholdt. Turneringen finder sted i Riga allerede den 1. december, og der er masser af gode muligheder for at komme med billigt. Unibet Poker afholder nemlig 2 ugentlige online finaler hvor du kan vinde en komplet pakke til den store event, og med hele 10 garanterede pakker hver eneste uge må man ganske enkelt sige at det er blevet nemmere end nogensinde før at komme med til en af de mest spændende live turneringer i Europa.

To ugentlige finaler

Søndag og tirsdag er de dage hvor du kan vinde din pakke til Unibet Open Riga. Om søndagen bliver der spillet en kvalifikationsturnering hvor 8 pladser er garanteret, mens du om tirsdagen har mulighed for at vinde et af to garanterede sæder. Det er derfor særdeles nemt at give kvalifikation til turneringen et forsøg eller to, og siden at hver pakke til Unibet Open 2011 i Riga indeholder alt hvad hjertet begærer, kan du glæde dig over at du ikke har øvrige udgifter forbundet med din rejse hvis du kvalificerer dig.

Alt inkluderet

Hver pakke vundet online hos Unibet Poker har en værdi af €2500 og inkluderer 4 overnatninger på hotel, indskud til Unibet Open Riga, €300 i lommepenge som også dækker rejseomkostninger samt morgenmad og aftenmad. Derfor behøver du ikke selv have penge op af lommen hvis du vinder en af de flotte pakker, og så er det pludseligt blevet meget sjovere at vinde adgang til de populære Unibet Open events.

Opret dig allerede nu hos Unibet Poker og så kunne du også prøve at vinde en pakke til Unibet Open Riga samtidig med at du kan få op til €1000 i bonus. Husk at Unibet Poker giver mulighed for op til 30 % i ugentlig rakeback oven i den flotte velkomstbonus.