LuckyAce Poker sign up bonus

De fleste pokerspillere kender til det gamle netværk kaldet 888 Poker. Lucky Ace Poker holder til på dette gode netværk hvor danske spillere i mange år er valgfartet til for at få del i de mange lækre tilbud som man kan finde.

Uerfarne spillere i massevis

Netværket har et stort antal af uerfarne spillere som udgør en nem skilling for øvede spillere. Hos Lucky Ace Poker kan du finde en fantastisk sign-up bonus hvor du kan få op til $400 i alt. Det smarte ved denne bonus er at 25 % af din bonus vil blive sat ind på din konto så snart du har indskudt penge.

En rigtig god bonus

Det er næsten svært at tro, men det er faktisk sandt. Op til $100 vil stå på din konto hos LuckyAce Poker hvis du indsætter $400 eller mere, og de resterende 75 % af din bonus vil derefter blive udbetalt løbende mens du optjener point. Med denne bonus kan spillere glæde sig over at have ekstra mange penge på deres bankroll og sikre sig lidt bedre til de dårlige tider som kommer og går i poker.

For hver 10 point du optjener ved at spille poker om rigtige penge hos Lucky Ace Poker vil $1 blive udbetalt til din konto. På den måde slipper du for at gennemspille hele din bonus før at pengene vil blive udbetalt til din nye konto.

LuckyAce Poker har med dette enestående tilbud en bonus som skiller sig ud fra mange af de øvrige udbydere, og derfor må det også siges at være en god ide at få del i denne bonus. Desuden har 888 Poker netværket som Lucky Ace holder til på, et fantastisk lavt niveau blandt deres spillere, og det giver dig øget værdi i form af dårligere modstandere som i sidste ende vil gavne din bundlinje markant.

Spil hos LuckyAce her