Everest Poker giver dig USD 500 bonus

En sign-up bonus er efterhånden ved at være en ret når man opretter sig som spiller hos en ny side man endnu ikke har haft en konto ved før. Det ved de fleste, men det er alligevel kun hos Everest Poker at man kan få en $500 bonus ved blot at indsætte $5. Dette tilbud er helt enestående, og der findes ganske enkelt ingen andre udbydere af online poker der har så god en bonus, så det er på alle måder værd at tage et nærmere kig på dette gode tilbud som også inkluderer adgang til en lækker freeroll turnering.

Indskyd $5 og få $500 i bonus

Så snart du opretter dig som spiller hos Everest Poker og indsætter penge vil din bonus blive tilføjet til din konto, og jo flere point du optjener ved at deltage i cash games, STT og MTT turneringer, jo hurtigere vil din bonus blive udbetalt. Når dit indskud er gennemført bliver du inviteret med til den store $1000 Ny indbetaler freeroll som altså kun er for nye spillere. Denne turnering har et særdeles blødt felt, og med så mange penge på højkant er det en glimrende mulighed for at få lidt ekstra ud af ens spil.

Du vil modtage $1 ind på din konto for hver 16.67 summit point du optjener ved at deltage i alle typer af ægte poker om rigtige penge, så se at få oprettet dig hos Everest Poker og så kunne du også få op til $500 i bonus ved blot at indsætte $5.

Fint spiludvalg

Everest Poker har et stort udvalg af både No Limit Texas Hold’Em og Pot Limit Omaha, men også de store daglige turneringer er værd at kigge efter. Everest Poker vil nemlig gerne give deres kunder den bedst mulige oplevelse hos deres glimrende side, så du kan altid finde et spil der passer lige netop til dine behov.

Lav Everest Poker konto her!