Stor velkomstpakke hos William Hill Poker

En velkomstpakke er som regel noget som ikke eksisterer i poker. Man bliver som regel blot budt velkommen med en bonus af en art, men hos William Hill Poker er tingene lidt anderledes.

Tilbud til nye spillere

Nye spillere vil nemlig få en varm velkomst som består af både en stor bonus, adgang til masser af freerolls og gratis og automatisk indmeldelse i det store William Hill VIP program hvor optjente points kan veklses til kontanter. Med den store velkomstpakke hos William Hill Poker er du godt klædt på til mange aftener ved den virtuelle filt, og deres store bonus er netop blevet endnu større.

Ny €700 bonus hos William Hill Poker

Førhen var det maksimalt muligt at få €450 i bonus, men det var alligevel noget som mange danske spillere valgte at tage imod fordi at kravene for bonusserne hos William Hill Poker altid har været særdeles rimelige og gode. Det har dog ikke afholdt den britiske udbyder af poker fra at forbedre deres bonus, så nu kan du få op til €700 i bonus på dit første indskud. Bonussen har de samme gode krav som før, du får ganske enkelt bare en bedre bonus på dit første indskud.

Gratis turneringer

Så snart dit indskud er foretaget hos William Hill Poker vil du modtage 5 billetter til forskellige freerolls. 4 af dem er $1000 New Depositor freerolls, samt en enkelt billet til deres spændende lørdags freeroll som kun er for nye spillere. Den spændende lørdagsturnering byder på helt unikke præmier fra William Hill Poker, så gå ikke glip af dette meget fordelagtige tilbud.

Du kan som ny kunde også blive VIP spiller ved at optjene William Hill Point. Disse point kan veksles til kontanter i deres cashier, og du vil også få eksklusiv adgang til VIP freerolls for spillere som har opnået samme VIP niveau som dig.

Spil hos William Hill Poker og få din velkomstpakke bestående af en 100 % sign-up bonus på op til €700, adgang til freerolls for mere end $4.000 og mulighed for at blive VIP spiller helt gratis!

Download William Hill Poker