Races for USD 130000 i juni hos Betsafe Poker

Sommeren er så småt ved at stå for døren, og det betyder nye store kampagner hos Betsafe Poker. I juni og juli måned vil alle spillere hos Betsafe Poker have mulighed for at deltage i ekstremt store rake races. Den samlede værdi af disse races løber op i svimlende $130000 og det er noget som kan give enhver aktiv spiller en god slat penge ind på kontoen. Disse store rake races hos Betsafe Poker påvirker hverken din sign-up bonus eller din VIP aftale, så det er altså tale om ekstra værdi.

Optjen point og vind stort

Alt hvad du skal gøre for at vinde en del af de mange penge i juni og juli hos Betsafe Poker er at optjene Race Points ved at deltage i ægte penge spil som f.eks. cash games og MTT turneringer. Jo flere point du samler, jo flere penge vil du vinde. Det er særdeles nemt at vinde en bunke penge på denne måde, og hvis du endnu ikke har en konto hos Betsafe Poker kan du også få en valgfri poker bonus helt gratis.

Disse rake races er opdelt i 3 for at give alle spillere en fair mulighed for at vinde en præmie, og det første starter den 2. juni.

Rent kontant løber præmierne op i $120000 og derudover er der for $10000 addet pakker i form af sæder til den store GSOP Live turnering i Grækenland. Betsafe Poker har med disse rake races et fantastisk produkt til dig som er på jagt efter en gavmild aftale der kan give dig masser af penge tilbage på dit spil hver eneste måned.

Bonus og VIP program

Få dig en konto hos Betsafe Poker i dag og så kan du også spille med i juni og juli. Du vælger helt selv hvilken sign-up bonus du vil have, og VIP programmet kan give dig op til 44.5 % i månedlige rakeback.

Deltag i rake race her!