LuckyAce Poker sign up bonus

De fleste pokerspillere kender til det gamle netværk kaldet 888 Poker. Lucky Ace Poker holder til på dette gode netværk hvor danske spillere i mange år er valgfartet til for at få del i de mange lækre tilbud som man kan finde.

Uerfarne spillere i massevis

Netværket har et stort antal af uerfarne spillere som udgør en nem skilling for øvede spillere. Hos Lucky Ace Poker kan du finde en fantastisk sign-up bonus hvor du kan få op til $400 i alt. Det smarte ved denne bonus er at 25 % af din bonus vil blive sat ind på din konto så snart du har indskudt penge.

En rigtig god bonus

Det er næsten svært at tro, men det er faktisk sandt. Op til $100 vil stå på din konto hos LuckyAce Poker hvis du indsætter $400 eller mere, og de resterende 75 % af din bonus vil derefter blive udbetalt løbende mens du optjener point. Med denne bonus kan spillere glæde sig over at have ekstra mange penge på deres bankroll og sikre sig lidt bedre til de dårlige tider som kommer og går i poker.

For hver 10 point du optjener ved at spille poker om rigtige penge hos Lucky Ace Poker vil $1 blive udbetalt til din konto. På den måde slipper du for at gennemspille hele din bonus før at pengene vil blive udbetalt til din nye konto.

LuckyAce Poker har med dette enestående tilbud en bonus som skiller sig ud fra mange af de øvrige udbydere, og derfor må det også siges at være en god ide at få del i denne bonus. Desuden har 888 Poker netværket som Lucky Ace holder til på, et fantastisk lavt niveau blandt deres spillere, og det giver dig øget værdi i form af dårligere modstandere som i sidste ende vil gavne din bundlinje markant.

Spil hos LuckyAce her

Everest Poker giver dig USD 500 bonus

En sign-up bonus er efterhånden ved at være en ret når man opretter sig som spiller hos en ny side man endnu ikke har haft en konto ved før. Det ved de fleste, men det er alligevel kun hos Everest Poker at man kan få en $500 bonus ved blot at indsætte $5. Dette tilbud er helt enestående, og der findes ganske enkelt ingen andre udbydere af online poker der har så god en bonus, så det er på alle måder værd at tage et nærmere kig på dette gode tilbud som også inkluderer adgang til en lækker freeroll turnering.

Indskyd $5 og få $500 i bonus

Så snart du opretter dig som spiller hos Everest Poker og indsætter penge vil din bonus blive tilføjet til din konto, og jo flere point du optjener ved at deltage i cash games, STT og MTT turneringer, jo hurtigere vil din bonus blive udbetalt. Når dit indskud er gennemført bliver du inviteret med til den store $1000 Ny indbetaler freeroll som altså kun er for nye spillere. Denne turnering har et særdeles blødt felt, og med så mange penge på højkant er det en glimrende mulighed for at få lidt ekstra ud af ens spil.

Du vil modtage $1 ind på din konto for hver 16.67 summit point du optjener ved at deltage i alle typer af ægte poker om rigtige penge, så se at få oprettet dig hos Everest Poker og så kunne du også få op til $500 i bonus ved blot at indsætte $5.

Fint spiludvalg

Everest Poker har et stort udvalg af både No Limit Texas Hold’Em og Pot Limit Omaha, men også de store daglige turneringer er værd at kigge efter. Everest Poker vil nemlig gerne give deres kunder den bedst mulige oplevelse hos deres glimrende side, så du kan altid finde et spil der passer lige netop til dine behov.

Lav Everest Poker konto her!

Stor velkomstpakke hos William Hill Poker

En velkomstpakke er som regel noget som ikke eksisterer i poker. Man bliver som regel blot budt velkommen med en bonus af en art, men hos William Hill Poker er tingene lidt anderledes.

Tilbud til nye spillere

Nye spillere vil nemlig få en varm velkomst som består af både en stor bonus, adgang til masser af freerolls og gratis og automatisk indmeldelse i det store William Hill VIP program hvor optjente points kan veklses til kontanter. Med den store velkomstpakke hos William Hill Poker er du godt klædt på til mange aftener ved den virtuelle filt, og deres store bonus er netop blevet endnu større.

Ny €700 bonus hos William Hill Poker

Førhen var det maksimalt muligt at få €450 i bonus, men det var alligevel noget som mange danske spillere valgte at tage imod fordi at kravene for bonusserne hos William Hill Poker altid har været særdeles rimelige og gode. Det har dog ikke afholdt den britiske udbyder af poker fra at forbedre deres bonus, så nu kan du få op til €700 i bonus på dit første indskud. Bonussen har de samme gode krav som før, du får ganske enkelt bare en bedre bonus på dit første indskud.

Gratis turneringer

Så snart dit indskud er foretaget hos William Hill Poker vil du modtage 5 billetter til forskellige freerolls. 4 af dem er $1000 New Depositor freerolls, samt en enkelt billet til deres spændende lørdags freeroll som kun er for nye spillere. Den spændende lørdagsturnering byder på helt unikke præmier fra William Hill Poker, så gå ikke glip af dette meget fordelagtige tilbud.

Du kan som ny kunde også blive VIP spiller ved at optjene William Hill Point. Disse point kan veksles til kontanter i deres cashier, og du vil også få eksklusiv adgang til VIP freerolls for spillere som har opnået samme VIP niveau som dig.

Spil hos William Hill Poker og få din velkomstpakke bestående af en 100 % sign-up bonus på op til €700, adgang til freerolls for mere end $4.000 og mulighed for at blive VIP spiller helt gratis!

Download William Hill Poker

Races for USD 130000 i juni hos Betsafe Poker

Sommeren er så småt ved at stå for døren, og det betyder nye store kampagner hos Betsafe Poker. I juni og juli måned vil alle spillere hos Betsafe Poker have mulighed for at deltage i ekstremt store rake races. Den samlede værdi af disse races løber op i svimlende $130000 og det er noget som kan give enhver aktiv spiller en god slat penge ind på kontoen. Disse store rake races hos Betsafe Poker påvirker hverken din sign-up bonus eller din VIP aftale, så det er altså tale om ekstra værdi.

Optjen point og vind stort

Alt hvad du skal gøre for at vinde en del af de mange penge i juni og juli hos Betsafe Poker er at optjene Race Points ved at deltage i ægte penge spil som f.eks. cash games og MTT turneringer. Jo flere point du samler, jo flere penge vil du vinde. Det er særdeles nemt at vinde en bunke penge på denne måde, og hvis du endnu ikke har en konto hos Betsafe Poker kan du også få en valgfri poker bonus helt gratis.

Disse rake races er opdelt i 3 for at give alle spillere en fair mulighed for at vinde en præmie, og det første starter den 2. juni.

Rent kontant løber præmierne op i $120000 og derudover er der for $10000 addet pakker i form af sæder til den store GSOP Live turnering i Grækenland. Betsafe Poker har med disse rake races et fantastisk produkt til dig som er på jagt efter en gavmild aftale der kan give dig masser af penge tilbage på dit spil hver eneste måned.

Bonus og VIP program

Få dig en konto hos Betsafe Poker i dag og så kan du også spille med i juni og juli. Du vælger helt selv hvilken sign-up bonus du vil have, og VIP programmet kan give dig op til 44.5 % i månedlige rakeback.

Deltag i rake race her!