Finalebordet en realitet ved EPT Barcelona

Efter en lang dag ved den grønne filt hvor 24 spillere skulle skæres ned til 8 deltagere blev det med den tyske herre Giuseppe Pantaleo helt i front der har virket ustyrlig siden de resterende spillere kom i pengene.

Det store felt ved dette års udgave af European Poker Tour i Barcelona blev en stor succes set med arrangørernes øjne. Intet mindre end 758 spillere tog kampen op tidligere på ugen og betalte det €5.000 dyre buyin som turneringen kostede. Tidligere var turneringen dog noget dyrere at deltage i da buyin førhen var €8.000.

Det noget lavere buyin har dog alligevel sikret den kommende vinder af EPT Barcelona en fornem førstepræmie på €825.000 og et EPT trofæ.

Finalebordet er klar

Giuseppe Pantaleo har ikke bremset sine bedrifter og når finalebordet går igang imorgen vil det være med tyskeren helt i front med en stack på 5.655.000 chips eller hvad der svarer til 25% af alle chips der er i spil.

Med det store forspring virker en sejr realistisk for den unge tysker der tidligere har cashet under EPT San Remo hvor han kunne rejse hjem til Tyskland med en 37. plads og et beskedent cash.

Online har Giuseppe dog også vist sin form frem hvor han blandt andet har vundet den ugentlige Sunday Warm Up turnering hos PokerStars.com der er blandt internettets største søndagsturneringer.

De sidste 8 spillere er følgende

1. Giuseppe Pantaleo 5.655.000

2. Konstantin Puchkov 4.160.000

3. Jesus Cortes Lizano 3.800.000

4. Shaunder De Vries 3.120.000

5. Kent Lundmark 3.025.000

6. Thor Stang 1.290.000

7. Georgios Skotadis 1.105.000

8. Francesco Notaro 745.000

Store præmier til de tilbageværende spillere

De 8 tilbageværende spillere dyster om følgende præmier på finalebordet

1. €825.000

2. €525.000

3. €300.000

4. €222.000

5. €170.000

6. €130.000

7. €90.000

8. €70.000

Spillet genoptages Lørdag 12.00 og der vil være live streaming af finalebordet som du kan se foran din computer.

Opdatering- Læs om vinderen af EPT Barcelona

Tony G dropper planerne om at erhverve sig Eastgates bracelet

Den altid højlydte litauer Tony G som er sponsoreret af Party Poker, er altid god for en historie eller to både ved den grønne filt og udenfor. Senest var det igen en yderst humoristisk Tony G, der var klar til at fortælle hele verden at han ville gå efter at blive den nye ejer af Peter Eastgate’s WSOP armbånd Peter har valgt at donere til velgørenhed.

Alle kommende bydere fik ren besked på at de ikke skulle satse på at blive de nye ejere af Peters WSOP armbånd. Tony G var nemlig ret så ligeglad med hvor meget han skulle slippe for det flotte armbånd, da han var opsat på at armbåndet skulle være hans hunds nye halsbånd. Hvorvidt det skal opfattes som en hån mod Peter Eastgate eller om det bare er et humoristisk indslag fra den altid morsomme litauer vides ikke, men nu har piben fået en anden lyd.

Blev for dyrt

Eftersom det spredte sig med vindens hastighed at den rette person med penge nok kunne erhverve sig et ægte WSOP Main Event bracelet er prisen nemlig kun gået en vej – og det er opad. Da Peter Eastgate smed armbåndet på auktion hos eBay var det nemlig vurdere til $16.000, og lige nu skal du finde minimum $53.000 frem for at være den højete byder i auktionen.

Går til velgørenhed

Peter Eastgate har udtalt at armbåndet alligevel bare ligger og samler støv, og derfor vil han gerne donere prisen han får for armbåndet til velgørenhed. Med omtrent 53 millioner kroner i kontanter for sin sejr i WSOP Main Event har Eastgate nok også rød til at give en lille skilling væk til dem der har mest har brug for det.

Tony G har erklæret at han ikke længere vil byde ind på armbåndet da det simpelthen er blevet for dyrt. Det virkede dog til at litaueren ville gå hele vejen for at få armbåndet, men nu har Tony G fundet et andet halsbånd til in hund han finder passende, og som nok er en anelse billigere end de minimum $53.000 han ellers skulle punge ud for at blive den nye ejer af armbåndet.

Cake Poker med Aussie Millions 2011 pakke

Kvalificer dig til Aussie Millions 2011 med Cake Poker og vind en $14.000 Aussie Millions pakke. Spil satellitter fra bare $1.10 der kan give dig adgang til Aussie Million finale.

Gør dig klar til at rejse dorn under og spille med i Aussie Millions 2011. Du kan allerede nu tage de første skridt mod den store pokerbegivenhed i The Crown Kasino i Melbourne i Australien. Cake Poker kører nemlig daglige satellitter hvor du for bare $1.10 kan spille dig videre til en online finale der spilles hver den sidste søndag i måneden. I online finalen vil der være en Aussie Million pakke garanteret for hver $14.000 i præmie puljen.

Du kan også købe dig direkte ind i selve online finalen for $374, eller vælge at købe dig ind i enten semifinalen for $77 eller kvartfinalen for bare $11. Der er med andre ord en satellit for enhver penge pung, så alle kan deltage og få chancen for at komme til at spille en af de største online begivenheder indenfor live pokeren.

Som bekendt har Gus Hansen vundet denne event i 2007, men også Frederik Brink har været tæt på sidste år en med en flot 2. plads. I år kan det være du er den næste dansker der havner på finale bordet i Melbourne ved Aussie Millions 2011.

Alt inkluderet

Vinder du en af Cake Pokers Aussie Millions pakker, får du:

$10.600 til indskud til hoved turneringen.

10 overnatninger på det luksuriøse hotel Crown Promenade.

Adgang til Aussie Millions velkomst fest.

Adgang til en særlig Aussie Million Freeroll.

Adgang til Aussie Millions afskeds fest.

$2.500 til rejse udgifter og lommepenge.

En officiel Cake Poker udstyrs pakke.

Din sidste chance for at vinde en af ovenstående pakker er søndag d. 19. december 2010. Der er ingen grund til at vente, pakkerne kan vindes allerede nu hos Cake Poker. Åben en Cake Poker konto her og få dig en Cake Poker rakeback aftale på 33 % samt en signup bonus på 100 % op til $600 ved at bruge Cake Poker bonus koden RAKERIDER.

Lav en Cake konto

Betfairs Eksklusive USD 100000 point race

Få en stor fortjeneste på Betfair Poker udover din loyalitetsbonus

Hvis du viser dine evner ved pokerbordene hos Betfair, så kan du grinde dig til en af de fire Aussie Millions-pakker som sitet sætter på spil i den kommende tid. De 100 bedste på leaderboardet får del i den samlede pulje på hele $100.000.

Jo flere point du skraber sammen og jo højere du kæmper dig op på leaderboardet, jo større chancer har du for vinde en Aussie Millions-pakke. Så tag med Betfair Down Under og oplev en liveturnering i VIP-stil. Alt dette er selvfølgelig en ekstra bonus udover dit loyalitetsprogram.

Alle spillere som havner i top 100 på leaderboardet har en chance for at få en Aussie Millions-billet, og det skal tilføjes, at der om lørdagen er dobbelt op på point.

–         Racet går fra 1. november till 23:59 GMT, 21. november 2010.

–         Du tjener race-point for hver £0.05 du genererer

–         Du tjener point når du spille cashgames, SNGer, og Multitable-turneringer.

–         $100.000 præmiepulje. – 100 gevinster, inklusive fire Aussie Millions-pakker.

–         $15.000 Aussie Millions-pakkerne indeholder buy in ($10.000) til Main Event, dobbeltværelse på det lækre, nybyggede hotel Crown Metropol i Melbourne og $2.500 i kontanter. Derudover to billetter til Australian Open i Tennis.

Sats penge på sport

Betfair som er verdens største sports betting exchange er udover generøse promotions også leveringsdygtig i nogle af nettets klart letteste modstandere. Spil hos dette seriøse spilleselskab som er at finde på London Stock Exchange.

Få din bonus nu!