Giver PokerStars Rakeback

Det er et spørgsmål som ofte stilles blandt danske pokerspillere men svaret er desværre at verdens største pokerside ikke giver PokerStars rakeback.

Denne ideologi har kendetegnet PokerStars i alle de år som pokersiden har eksisteret og der er satset på at reklame og de derfra kommende nye og ikke så habile pokerspillere var nok incitament til at store rakere til stadighed ville spille Stars.

Du kan få indirekte rakeback

Der kan opnås indirekte rakeback på PokerStars hvilket der kan læses om i artiklen. Denne artikel forklarer at bonus penge, stellar rewards samt deltagelse i FPP loyalty programmet rent faktisk svarer til omtrentligt 50% rakeback til nye spillere.

Det er værd at nævne at pokerspillere i dag har fået øjnene op for at pokergevinster i højere grad er værd at kigge på end rakeback. Netværk som giver en stor rakeback tiltrækker mange dygtige spillere som kan spille mange borde ad gangen. Dermed er modstanderne på rakeback netværk af en helt anden kaliber end dem som findes på netværk der ikke tillader rakeback.

Det er klart at et pokerrum ikke både kan reklamere for at finde fisk og samtidigt betale oceaner af penge tilbage til de dygtige spillere i form af rabat på rake og flere og flere netværk har da også gennem de senere år helt og holdent forbudt deres klienter at tilbyde rakeback.

Mulighed for indirekte rakeback på andre netværk

Såvel Ipoker som Ongame er rakeback frie netværk men det betyder ikke at man som spiller mister al rabat. Denne gives bare i en anden form nemlig som poker bonus penge der frispilles hver måned.

Det er oplagt at glemme alt om rakeback i en periode og i stedet fokusere på hvor gevinsterne er størst. Der er en rigtig god mulighed for at dette er hos PokerStars som har 40% af verdensmarkedet for poker og dermed også langt de fleste fisk.

Brud PokerStars Kampagnekode PSP7824 når du opretter en konto hos verdens største pokerrum. Koden giver $600 i bonus men som noget specielt så er det de 3 første indskud som tæller med i den bonus nye spillere får. Normalt er en poker bonus afhængig af det første indskud men ikke ved brug af PSP7824.

PokerStars er og bliver det sikre valg med de største promotions.

Lav PokerStars konto her

Udsving og strategi for multitable poker – del 2

Dette er anden del af udsving og strategi for multitable poker, der vil forklare hvorfor flere borde kan udligne variansen i poker og hvilke forholdsregler man bør tage ved flere borde på en gang.

Ved at bruge standard risiko formler, kan det bevises, at spil på mere end to border ikke øge volatiliteten, men derimod reducerer den. For eksempel vil det, at spille fire $5-$10 borde samtidigt, give et lavere bankroll udsving end at spille på to borde. Derfor vil fire borde på $5-$10 give dig en lavere samlet volatilitet end at spille på et $10-$20 bord. Dette følger den simple logik formueforvaltning er opbygget på: ved at have flere aktiver med ingen eller lav korrelation i deres afkast, vil du maksimere dit samlede afkast på et bestemt accepteret risikoniveau (volatilitet).

Derfor er den bedste formel for mange semi-professionelle spillere er at vælge den grænse, hvor de har den højeste timeløn win-rate i absolutte tal (såsom $ 20 per time, pr bord, i gennemsnit), men ikke over grænsen for hvad deres bankroll er velegnet til. For eksempel, en spiller med en $ 5.000 bankroll bør ikke spille højere end $5-$10 i fixed limit Texas Hold’em på fire borde samtidig, da bankroll ville være lig med 500 gange big bet. Hvis 300 gange big bet er rimeligt for at spille et bord, vil du derfor være nødt til at øge dette antal med omkring 50 % for at spille flere borde og for at håndtere de større kortsigtede udsving.

Husk, at de fleste spillere ikke har tilstrækkelige empiriske data om deres succes på højere limits. Som en tommelfingerregel bør du spille mindst 200 timer på et niveau, før du kan drage faste konklusioner om dine evner på det givne level. Og husk, at dine resultater er meget afhængige af hvilken type modstand, du står overfor.

De fleste spillere gør det samtidig bedre, hvis de spiller på samme type bord og niveau på alle samtidige borde (f.eks. på fire fullring $5-$10 borde), mens nogle short-handed specialister foretrækker at have en eller to borde multitable turneringer åben på siden, hvor de kun spiller måske 10 % af hænderne i de første 2 timer uden at skulle analysere alt for meget. På denne måde kan de havee fuld opmærksom på det meget krævende short-handed eller Heads-up spil, de spiller, men stadig arbejde sig ind i den aktuelle turnering.

Udsving og strategi for multitable poker – del 1

I multitable poker spil vil du opleve større bankroll udsving end ved at spille på et bord. Der er mange flere spillede hænder per time, og til tider vil du tabe ved alle borde, mens du til tider vil vinde ved alle borde. Du bør uden tvivl forberede dig på at håndtere disse udsving, hvis det at vinde er vigtigt for dig, og husk kun at spille på flere borde, hvis du allerede er en vindende spiller. Ellers vil du bare øge dine tab.

Nogle fraråder mange borde

Der er nogle eksperter, som vil fraråde spillere fra at spille på mange borde på engang, fordi deres niveau vil falde for meget og at det ikke er værd at spille flere borde i så tilfælde. De hævder, at du vil miste en masse edge ved ikke at give din fulde opmærksomhed og vil miste penge som følge heraf. For erfarne spillere er dette vildledende, om end de faktisk har ret, da du taber en bestemt edge pr ekstra bord, mens nogle spillere typisk vil tabe flere penge ved at spille på flere borde.

Men der er tre grunde til at vindende spillere normalt vil drage fordel af at gå op og spille flere borde. For det første vil den totale win-rate være højere på timebasis, selv om gevinsten pr bord i timen, er lavere. For det andet vil variansen udlignes, når man går fra et bord til to, også selvom flere borde skaber større udsving på selve bankroll. (Læs med i del 2 for yderligere detaljer.) For det tredje kan det, at spille på et bord i sidste ende gøre dig mere utålmodighed, da mange spillere har svært ved at fokusere på kun et bord, mens spil på flere borde vil holde deres fokus på spillet.