Daglige gratis pokerturneringer hos Unibet Poker

Hver eneste dag tilbyder Unibet Poker en lang række, gratis online pokerturneringer. Hvor du kan være heldig at vinde masser af gratis og skattefrie kontanter.

Hvis du lige er startet med at spille poker, og leder efter et sted at spille online poker. Så vil det være en rigtig god ide at oprette sig som kunde hos Unibet Poker. Her kan du nemlig starte med at spille med i deres gratis pokerturneringer, hvor du stille og roligt kan få opbygget dig en sund poker bankroll.

Der er rigeligt med pokerturneringer at vælge mellem hos Unibet Poker, uanset hvornår du har tid til at spille poker. Nedenfor kan du se et skema over de planlagte gratisturneringer, som du har ret til at deltage i hver eneste dag.

DAGLIGE FREEROLLS

Kl. 02.30: Holdem (€50)

Kl. 06.45: Holdem (€50)

Kl. 10.30: Holdem (€50)

Kl. 14.00: Holdem (€200)

Kl. 16.45: Unibet Happy Hour Holdem (€100)

Kl. 17.00: Unibet Happy Hour 5 Card Draw (€100)

Kl. 17.45: Unibet Happy Hour Omaha (€100)

Kl. 21.15: Unibet Holdem (€200)

Hvis du har mere lyst til at spille nogle større pokerturneringer, hvor pengepræmierne er væsentligt større. Så har Unibet Poker også et af markedets største og bedste udvalg af online turneringer, med masser af garanterede pengepræmier.

Unibet Poker giver alle deres nye kunder, en enestående chance for at spille sig til op til 1.000 danske skattefrie kroner i poker bonus.

Bonussen er ikke afhængig af størrelsen på dit første indskud, men på størrelsen af din aktivitet hos Unibet Poker. Du kan altså opnå en bonus på op til 1.000 kroner, for et minimums indskud på 30 kr. hos Unibet Poker.

Husk at alle bonusser og pengepræmier er 100 % skattefrie hos Unibet Poker. Derfor er der ekstra god værdi i at spille både cashgame og turneringer hos Unibet Poker.