Betfred Poker giver nu op til USD 2000 bonus

Der sker store ting hos den britiske bookmaker Betfred lige nu. Medarbejderne som står for deres poker produkt har netop valgt at opjustere deres i forvejen gode sign-up bonus så man nu kan få op til $2000 i bonus når man er ny kunde hos Betfred Poker. Med den nye og højere bonus kan man altså se frem til mere end 10.000 danske kroner i bonus hvis man formår at spille hele summen fri i ens første tid som kunde hos Betfred Poker.

Fra $600 op til $2000 i bonus

Førhen var det sådan at man maksimalt kunne få $600 i bonus, og fra kort tid siden blev det så ændret til $1000. Med det nye tilbud om op til $2000 står det helt klart at det ville være det bedste tidspunkt at starte hos Betfred Poker hvis man endnu ikke er kommet i gang. Den store bonus kan spilles fri mens man spiller med i alle former for ægte penge spil. Det gælder derfor både cash games, Sit N Go og MTT turneringer. Mulighederne er mange, og specielt cash game spillere kan se frem til en stor belønning i form af den nye bonus.

Adgang til VIP freerolls

Betfred Poker giver desuden stadigvæk deres loyale spillere adgang til særlige VIP freerolls hver måned hvor man kan spille med om tusindvis af dollars. Disse freerolls er udelukkende for spillere hos Betfred Poker, og derfor har de også en betragtelig værdi for alle de spillere som formår at kvalificere sig.

For hver 500 point du optjener som ny kunde hos Betfred Poker vil $10 af din bonus blive udbetalt til din konto, og sådan fortsætter det indtil du har samlet hele din bonus og derved kan blive op til $2000 rigere.

Download pokerrummet og få fat i den $2000 store eksklusive Betfred Poker bonus